Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεία Παιδιού/Εφήβου

Ευαγγελία Ζαχαροπούλου

Καλως ήλθατε στην ιστοσελίδα της Ψυχολόγου Ευαγγελίας Ζαχαροπούλου με έδρα στον Γέρακα Αττικής.
Η Ευαγγελία Ζαχαροπούλου ειδικεύεται στην ψυχοθεραπεία, στην ψυχοσυναισθηματική και νοητική αξιολόγηση παιδιών και εφήβων, καθώς και στη συμβουλευτική γονέων.
«Η ψυχοθεραπεία λαμβάνει χώρα εκεί που συμπίπτουν δύο περιοχές του παίζειν, εκείνη του θεραπευόμενου και εκείνη του θεραπευτή» (D. Winnicott)
kelly-puppet
sandbox-400

Παιγνιοθεραπεία

counseling-400

Συμβουλευτική Γονέων

Αξιολόγηση & Διαγνωστικά τεστ

circle-of-anxiety-bears-400

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία

«Τα πουλιά πετούν, τα ψάρια κολυμπούν, και τα παιδιά παίζουν» (G. Landreth)

Άρθρα

Σχόλια πελατών

Η Ευαγγελία είναι εξαιρετική επαγγελματίας με πραγματικό χάρισμα στην επικοινωνία της με τα παιδιά. Πέρα από την αποτελεσματικότητά της σε όλα τα περιστατικά που ανέλαβε στο σχολείο μας, είναι πάνω απ’όλα ένας άνθρωπος με ήθος, ακεραιότητα, συνέπεια, καλοσύνη και ανόθευτη αγάπη για τα παιδιά. Το προσωπικό του σχολείου μας αλλά και οι γονείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας. Ευχαριστούμε!!!

Παιδικός Σταθμός-Νηπιαγωγείο ΣΟΥΖΑΝΑ, Χαλάνδρι

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο την Ευαγγελία και ειδικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε το ζήτημα και προσέγγισε την κόρη μου.

Ιωάννα Κεχαγιά

Εκτίμησα ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και την κατάρτιση της κας Ζαχαροπούλου. Από την πρώτη επίσκεψη ήξερα ακριβώς που αρχίζει και που τελειώνει η θεραπεία.

Γιώργος Αποστόλου

Μου άρεσε πολύ ότι μας έδωσε άμεσα χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές οι οποίες βοήθησαν το παιδί αλλά και εμάς προσωπικά.

Γιώτα

Πολύ γλυκός άνθρωπος με μεράκι για τη δουλειά του. Χαιρόμαστε πολύ που τη γνωρίσαμε και για τη βοήθεια που μας πρόσφερε.

Αναστασία

Άνθρωπος αναφοράς για το παιδί και την οικογένειά μας. Πλέον είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκεφτόμαστε όταν αντιμετωπίζουμε κάποια δυσκολία.

Αλεξία

Πολύ χαρισματική με τα παιδιά. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να τα προσεγγίζει.

Ζ.Μ.

Θεωρούμε τον εαυτό μας πολύ τυχεροί που είχαμε μια τέτοια θεραπεύτρια. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Λάμπρος Καμ.

Μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες βοηθήθηκε πάρα πολύ η έφηβη κόρη μου, είδαμε μεγάλη αλλαγή στις επιδόσεις της στο σχολείο. Προσωπικά βοήθησε εμένα να βελτιώσω τη σχέση μου με το παιδί μου.

Βίκυ Μ.

Σπάνιος επαγγελματίας, ουσιαστική βοήθεια στο 15χρονο παιδί μου. Είναι το μόνο μέρος που ποτέ δε χρειάστηκε να περιμένω στο ραντεβού. Σέβεται απόλυτα τους πελάτες της και το εκτίμησα πολύ.

Μαρίνα

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο